С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Винарна Орбелия

Бакхус
22 Май 2018, 17:38
Share Tweet Pin it Share
  Винарна Орбелия е разположена в подножието на планина Беласица, а Орбелия е древното тракийско име на планинския масив и означава бяла, красива планина. Винарната е открита през 2013, разполага с най-модерно технологично и лабораторно оборудване. Част от вината отлежават във френски, български, американски и унгарски дъбови барици.Философия на винарната е да прави висококачествени вина от традиционните за района сортове грозде, като съхрани старите винени традиции в региона, които датират още от времето на траките. Винарната е член на Асоциацията на независимите винаро-лозари.Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/6 снимки в галерията Винарна Орбелия е разположена в подножието на планина Беласица, а Орбелия е древното тракийско име на планинския масив и означава бяла, красива планина. Винарната е открита през 2013, разполага с най-модерно технологично и лабораторно оборудване. Част от вината отлежават във френски, български, американски и унгарски дъбови барици.

Философия на винарната е да прави висококачествени вина от традиционните за района сортове грозде, като съхрани старите винени традиции в региона, които датират още от времето на траките. Винарната е член на Асоциацията на независимите винаро-лозари.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: