С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Винарска изба Малката Звезда

Бакхус
22 Май 2018, 18:19
Share Tweet Pin it Share
  Винарната е основана през 2005 г. от д-р Стефан Ангелов и партньори на място наречено "Малката звезда" - кръстопът на стари римски търговски пътища. С 16 ха собствени лозя разположени на югозападните склонове на Сакар планина в Коларовския лозов масив, изба "Малката звезда" е позната сред ценителите със своите много добри червени вина от каберне совиньон, мерло, мавруд, сира и каберне фран. Избата е част от Асоциацията на независимите лозаро-винари.Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/3 снимки в галерията Винарната е основана през 2005 г. от д-р Стефан Ангелов и партньори на място наречено "Малката звезда" - кръстопът на стари римски търговски пътища. С 16 ха собствени лозя разположени на югозападните склонове на Сакар планина в Коларовския лозов масив, изба "Малката звезда" е позната сред ценителите със своите много добри червени вина от каберне совиньон, мерло, мавруд, сира и каберне фран. Избата е част от Асоциацията на независимите лозаро-винари.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: