С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Виа Верде

Бакхус
22 Май 2018, 19:10
Share Tweet Pin it Share
  Виа Верде е нов винен бранд, представящ бутикови вина от Долината на Струма. Започва като семеен проект в края на 2013, вдъхновен от философията за пълноценен начин на живот и стремеж към себереализиране, постигайки баланс с природата. Днес, няколко години по-късно, Виа Верде представя висококачествени вина от местни и интернационални сортове грозде, отглеждани в собствени лозя в землищата на с. Левуново и с. Илинденци близо до гр. Сандански. Всяко вино в портфолиото на Виа Верде е в малка партида до 5000 бутилки. Избата е част от Асоциацията на независимите лозаро-винари.Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/5 снимки в галерията Виа Верде е нов винен бранд, представящ бутикови вина от Долината на Струма. Започва като семеен проект в края на 2013, вдъхновен от философията за пълноценен начин на живот и стремеж към себереализиране, постигайки баланс с природата. Днес, няколко години по-късно, Виа Верде представя висококачествени вина от местни и интернационални сортове грозде, отглеждани в собствени лозя в землищата на с. Левуново и с. Илинденци близо до гр. Сандански. Всяко вино в портфолиото на Виа Верде е в малка партида до 5000 бутилки. Избата е част от Асоциацията на независимите лозаро-винари.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: