С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Синерджи

Бакхус
20 Май 2018, 16:06
Share Tweet Pin it Share
  Вече 14 години Синерджи внася и предлага на българския пазар премиум продукти и може да се похвали с богато портфолио от вина от България и света, които могат да задоволят предпочитанията и вкусовете на всеки винен любител.Един от най-впечатляващите и иновативни продукти, на които фирмата е ексклузивен представител, са системи за вино Coravin, благодарение на които можем да пием вино на чаша от всяка бутилка без да я отваряме и без риск от оксидация на виното. Така можем да експериментираме, дегустираме и опознаваме винения свят, както никога досега, съхранявайки любимите си вина в продължение на години.На щанда на Синерджи можете да откриете и дегустирате вина от цял свят, както и да се запознаете с най-революционните и иновативни системи за наливане на вино Coravin.Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/4 снимки в галерията Вече 14 години Синерджи внася и предлага на българския пазар премиум продукти и може да се похвали с богато портфолио от вина от България и света, които могат да задоволят предпочитанията и вкусовете на всеки винен любител.

Един от най-впечатляващите и иновативни продукти, на които фирмата е ексклузивен представител, са системи за вино Coravin, благодарение на които можем да пием вино на чаша от всяка бутилка без да я отваряме и без риск от оксидация на виното. Така можем да експериментираме, дегустираме и опознаваме винения свят, както никога досега, съхранявайки любимите си вина в продължение на години.

На щанда на Синерджи можете да откриете и дегустирате вина от цял свят, както и да се запознаете с най-революционните и иновативни системи за наливане на вино Coravin.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: