С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Изба Марян

Бакхус
28 Май 2018, 11:06
Share Tweet Pin it Share
  Семейство Иванови заедно с енолога и агроном Стефан Чоранов поставят началото на бутикова винарска изба Марян през 2010 г. Построена в пазвите на Стара Планина, избата съчетава най-добрите условия за създаване на уникални вина. Кръстили са избатана село Марян, там където с много любов и отдаденост се правят техните серии бутикови вина, а необикновената история на селото е свързана с легендата за красивата дъщеря на Цар Иван Александър, Кера Тамара – сестра на цар Иван Шишман – последният владетел на Второто българско царство. Избата е част от Асоциацията на независимите лозаро-винари. Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.Купете онлайн билет от тук:
1/4 снимки в галерията Семейство Иванови заедно с енолога и агроном Стефан Чоранов поставят началото на бутикова винарска изба Марян през 2010 г. Построена в пазвите на Стара Планина, избата съчетава най-добрите условия за създаване на уникални вина. Кръстили са избатана село Марян, там където с много любов и отдаденост се правят техните серии бутикови вина, а необикновената история на селото е свързана с легендата за красивата дъщеря на Цар Иван Александър, Кера Тамара – сестра на цар Иван Шишман – последният владетел на Второто българско царство. Избата е част от Асоциацията на независимите лозаро-винари.

Всичко за Bacchus StrEAT Fest 2 вижте тук.

Купете онлайн билет от тук: