С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Le Petit Quchе́

Бакхус
12 Септември 2020, 15:31
Share Tweet Pin it Share
  Quche Wine Sweet SocialНовото любимо място в София!В края на лятото на ул. "Оборище" в София отвори врати едно специално място – сладкарница, вино бар и още нещо Quche Wine, Sweet, Social привлича с елегантност и интимност, които пренасят атмосферата на Париж в българската столица. Местата вътре са 40, а отвън – 30. Тук е лесно да се отпуснеш с приятели, да разговаряш с бизнес партньори, да останеш насаме със себе си и да се наслаждаваш на живота, който кипи на една от най-кокетните улици вСофия.Quche е място за чаша ароматно кафе, марково уиски, превъзходно вино, горещ шоколад. Кафето е Richard и се прави с единствената по рода си машина на Балканите. В селекцията пенливи вина ще откриете най-доброто от различни краища на Европа – сред партньорите ни е и иконата в света на шампанското Billecart-Salmon.Вкусно място, в което храната допълва очарованието на амбианса и насладата на сетивата. Фокусът в менюто е върху сладкото и виртуозните творения на главния сладкар Макс Методиев. Храната е поднесена красиво, здравословна и подходяща за всеки вкус и време на деня. Менюто е направено от шеф Антоан Вераст от L’Instant Catering, а коктейлите са дело на Николай Николаев от 3 OZ.В Quche ще ви предложат и продукти от фермата на Zornitza Family Estate – мед, сладко, вишновка, сезонни плодове и зеленчуци, както и част от превъзходните вина на имението.
1/3 снимки в галерията Quche Wine Sweet Social
Новото любимо място в София!

В края на лятото на ул. "Оборище" в София отвори врати едно специално място – сладкарница, вино бар и още нещо Quche Wine, Sweet, Social привлича с елегантност и интимност, които пренасят атмосферата на Париж в българската столица. Местата вътре са 40, а отвън – 30. Тук е лесно да се отпуснеш с приятели, да разговаряш с бизнес партньори, да останеш насаме със себе си и да се наслаждаваш на живота, който кипи на една от най-кокетните улици в
София.
Quche е място за чаша ароматно кафе, марково уиски, превъзходно вино, горещ шоколад. Кафето е Richard и се прави с единствената по рода си машина на Балканите. В селекцията пенливи вина ще откриете най-доброто от различни краища на Европа – сред партньорите ни е и иконата в света на шампанското Billecart-Salmon.
Вкусно място, в което храната допълва очарованието на амбианса и насладата на сетивата. Фокусът в менюто е върху сладкото и виртуозните творения на главния сладкар Макс Методиев. Храната е поднесена красиво, здравословна и подходяща за всеки вкус и време на деня. Менюто е направено от шеф Антоан Вераст от L’Instant Catering, а коктейлите са дело на Николай Николаев от 3 OZ.
В Quche ще ви предложат и продукти от фермата на Zornitza Family Estate – мед, сладко, вишновка, сезонни плодове и зеленчуци, както и част от превъзходните вина на имението.