С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

София Електрик Брюинг

Бакхус
13 Септември 2020, 23:05
Share Tweet Pin it Share
  София Електрик Брюинг е най-новата крафт пивоварна до сърцето на София в стария хладилен завод! Идеята зад пивоварната е проста! Да правят бирите, които те обичат и да създадат компания, която да вдъхновява други! На Бакхус фест ще предложат наливни Milkshake IPA 7% с Маракуя, Оverflow IPA 6.4% с много хмел, KISEL GOSE 4% с количество лактобацили, което може да се мери с всяко кисело мляко, 42 Pale Ale 5% с допълнително количество тропически плодови вкусове и за десерт кен 6 Months Behind Schedule Imperial Stout 9%, защото трябва и да се показват мускули. Наздраве!
1/3 снимки в галерията
София Електрик Брюинг е най-новата крафт пивоварна до сърцето на София в стария хладилен завод!
Идеята зад пивоварната е проста! Да правят бирите, които те обичат и да създадат компания, която да вдъхновява други!
На Бакхус фест ще предложат наливни Milkshake IPA 7% с Маракуя, Оverflow IPA 6.4% с много хмел, KISEL GOSE 4% с количество лактобацили, което може да се мери с всяко кисело мляко, 42 Pale Ale 5% с допълнително количество тропически плодови вкусове и за десерт кен 6 Months Behind Schedule Imperial Stout 9%, защото трябва и да се показват мускули.
Наздраве!