С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Събитие

Седмица на ресторантите на БАКХУС – "Националните кухни – с нож и вилица около света", от 14 до 20 октомври

Бакхус
03 Октомври 2013, 12:01, 2925 прочитания
Share Tweet Pin it Share

С нож и вилица около света – с нашата Седмица на националните кухни нямате нужда нито от балон, нито от 80 дни, нито от подкрепата на Британската корона, за да направите своята околосветска обиколка. Подбрали сме сред най-добрите софийски ресторанти – немски, руски, италиански, френски, испански, гръцки, турски, сръбски, но сме направили и повече от това. Осигурили сме за вас и менюта от кухни, които не присъстват със свои места в столицата – такова е американското, например.

В българската кухня ви предлагаме пътуване във времето – с ястия по рецепти, възстановени от миналото. Поглед към истинската ни етно храна.

Вкусна, автентична кухня и вина с гарантирано качество, при това на специална за нашата Седмица на ресторантите цена – осигурили сме ви едно кулинарно пътешествие, наситено с разнородни вкусове, което можете да си позволите. И обиколката на света започва с една малка крачка, е казал китайският мъдрец – днес, с едно кликване. (линк)

Котилото

title Котилото гр. София, кв.Драгалевци, ул. Крайречна 26 за резервации: 02/9672220; 0897736656 www.kotiloto.com

Сръбска кухня

Обедно и Вечерно
Цената включва консумация по 125 мл от вид вино, 50 мл аперитив/ диджестив, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino

Салата:
Комбинирана салата – домати със сръбски хайвер, печени чушки, бял и червен урнебез, айвар, паприка у павлаку, прясно домашно сирене

Основно:
Сръбска мешана скара – 2 бр.ущипци, 2бр.кебапчета шпиковани с лук, пушена вешалица, бяла вешалица, свински медальони от бонфиле в сръбски каймак, зеленчуци на скара
Царевични питки и сръбски каймак

Десерт:
Домашна шоколадова торта с карамелизиран бадем

Цена 35 лева.

* Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac