С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Телешко млечно филе и още рецепти на шеф Димитър Дамянов, "Есте"

текст: Боряна Телбис, снимки: Димитър Варийски
31 Януари 2017, 11:26
Share Tweet Pin it Share
    Гответе с шеф Дамянов >
2/7 снимки в галерията Гответе с шеф Дамянов >

Реклама »

3 Коментара
  • Profile preview
    ial
    14, 25, 06 Февруари 2017, 14:25

    50 мин в тенджера под налягане за сваряне на октопода?
    Хм.
    на телешкият език му трябват 25-30.

    !
  • Profile preview
    678
    20, 13, 04 Февруари 2017, 20:13

    Ресторантът е на Домусчиев.

    ! Оценка
        +1
  • Profile preview
    Ivan_
    14, 17, 04 Февруари 2017, 14:17

    Вкусно!

    Модератора е неадекватен!

    ! Оценка
    -1

Реклама »