С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност.ОK
7/7 снимки в галерията
Шеф Дамянов ще разкрие още от своите кулинарни тайни в специален workshop организиран от Бакхус. Научете се как да приготвяте уникално тристепенно меню с крехко телешко, артишок, чия. Вижте още
14, 25, 06 Февруари 2017, 14:25
50 мин в тенджера под налягане за сваряне на октопода?
Хм.
на телешкият език му трябват 25-30.
20, 13, 04 Февруари 2017, 20:13
Ресторантът е на Домусчиев.
+1
14, 17, 04 Февруари 2017, 14:17
Вкусно!
Модератора е неадекватен!
-1
Най-четени статии // за Април
Реклама »