С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата
политика за бисквитките
и
декларацията за поверителност
.
ОK
economedia
id
Капитал
Дневник
Кариери
Бакхус
Одит
Регал
DigitalK
KQuarterly
К10
К100
Гепард
Регистрация
Бюлетини
/
Защо да се регистрирам?
/
Вход
Дневник
Капитал
Кариери
Бакхус
Регал
Търсене
Последният брой
Разпространение
Архив
Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Контакти
Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Галерии
Събития
Trapeza Fest
Партньори
За ресторантьори
Контакти
Галерия
Workshop: Техники и авторски рецепти с Димитър Дамянов
Снимки: Драгомир Ушев
14 Февруари 2017, 12:10
Share
Tweet
Pin it
Share
23/51 снимки в галерията
След това отново завиваме в трети, последен, слой стреч фолио.
Реклама »
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
32
33
34
35
36
37
38
39
40
41
42
43
44
45
46
47
48
49
50
51
Ключови думи:
артишок
,
Димитър Дамянов
,
курс
,
маракуя
,
млечно телешко
,
пащърнак
Свързани статии
Рим на метър (ново място)
Телешко млечно филе и още рецепти на шеф Димитър Дамянов, "Есте"
EСТЕствоизпитател
Техники и авторски рецепти за тристепенно меню
Други галерии
Бакхус Fish Fest 2023
Бакхус GourmEAT the future 2023
Ресторант на годината 2022 БАКХУС, Acqua Panna & S.Pellegrino
Бакхус Fish Fest 2022
За да коментирате, моля
влезте в профила си
или се
регистрирайте
.
Най-четени статии //
за Май
ОТ БРОЯ: Да си веган в Пловдив
Кулинарна академия HRC сбъдва мечтата на млад талант от SOS Детски Селища
Шоколад по семейна рецепта за щастие на Casa Kakau
Реклама »
Бакхус