С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Workshop: Техники и авторски рецепти с Димитър Дамянов

Снимки: Драгомир Ушев
14 Февруари 2017, 12:10
Share Tweet Pin it Share
    Започнахме обработката на месото като почистихме жилките и малкото сланина, която има по месото. Всички изрезки оставихме настрана, за да направим соса за основното ни ястие.
19/51 снимки в галерията Започнахме обработката на месото като почистихме жилките и малкото сланина, която има по месото. Всички изрезки оставихме настрана, за да направим соса за основното ни ястие.

Реклама »