С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Workshop: Техники и авторски рецепти с Димитър Дамянов

Снимки: Драгомир Ушев
14 Февруари 2017, 12:10
Share Tweet Pin it Share
    Другата гарнитура към телешкото беше карамелизиран лук. Тъй като е по-малко ароматен, използвахме френския вид шалот, който нарязахме на кръгове и сложихме да ври на бавен огън с една бутилка червено порто и няколко лъжици кафява захар.
32/51 снимки в галерията Другата гарнитура към телешкото беше карамелизиран лук. Тъй като е по-малко ароматен, използвахме френския вид шалот, който нарязахме на кръгове и сложихме да ври на бавен огън с една бутилка червено порто и няколко лъжици кафява захар.

Реклама »