С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вечеря с Хилда Казасян: Вкусове от две националности

Бакхус
17 Март 2017, 10:36
Share Tweet Pin it Share
    Патешкият дроб е по рецепта на Хилда и го нарича арменски, защото добавя традиционните зелени орехчета. "В един момент ми омръзна да сервирам типичните 20 арменски ястия, затова седнахме и измислихме наша рецепта."
14/26 снимки в галерията Патешкият дроб е по рецепта на Хилда и го нарича арменски, защото добавя традиционните зелени орехчета. "В един момент ми омръзна да сервирам типичните 20 арменски ястия, затова седнахме и измислихме наша рецепта."

Реклама »

Реклама »