С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вечеря с Хилда Казасян: Вкусове от две националности

Бакхус
17 Март 2017, 10:36
Share Tweet Pin it Share
    В началото, когато е отворила ресторанта си, тези разядки винаги са се сервирали, но клиентите толкова много са ги харесвали и ядяли, че после не са имали място да продължат нататък с менюто. Затова се е наложило да спрат да ги сервират.
4/26 снимки в галерията В началото, когато е отворила ресторанта си, тези разядки винаги са се сервирали, но клиентите толкова много са ги харесвали и ядяли, че после не са имали място да продължат нататък с менюто. Затова се е наложило да спрат да ги сервират.

Реклама »

Реклама »