С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Вечеря с Хилда Казасян: Вкусове от две националности

Бакхус
17 Март 2017, 10:36
Share Tweet Pin it Share
    Продължихме с "Карнъ–салад" ("Салата Корем"), която съдържа пържен патладжан на шайби с уникален сос от горчица, мед и балсамов оцет. В салатата има също натрошено сирене, домати на кубчета и пресни зелени подправки, а вкусът й е лек и ароматен.
7/26 снимки в галерията Продължихме с "Карнъ–салад" ("Салата Корем"), която съдържа пържен патладжан на шайби с уникален сос от горчица, мед и балсамов оцет. В салатата има също натрошено сирене, домати на кубчета и пресни зелени подправки, а вкусът й е лек и ароматен.

Реклама »

Реклама »