С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Реклама

Най-доброто червено българско вино според Mundus Vini 2015

Катаржина Естейт
30 Септември 2015, 15:24
Share Tweet Pin it Share

2015 година е най-успешна за Katarzyna Estate със завоюваните 37 медала от най-престижните международни конкурси! Chopin Nocturnе 2013 е обявено за най-доброто българско червено вино по време на престижния международен винен конкурс Mundus Vini в Германия. Това е голяма гордост за целия екип на избата, защото отличието се присъжда на виното с най-висок резултат от всички български вина, които са номинирани със злато по време на конкурса.

Katarzyna Estate получи общо четири медала от международното жури за изключителните си вина – два златни за Chopin Nocturne 2013 и Chopin Concerto 2011 и два сребърни медала за Le Voyage Cabernet Franc & Syra 2013 и Encore Malbec 2012.

Огромен успех за Катаржина Естейт - максимален брой отличия от China Wine & Spirit Awards 2015.

Заедно с отличията от Германия, есенното издание на най-престижния азиатски винен конкурс донесе на Катаржина Естейт максимален брой отличия – 6 медала за 6 изпратени вина. Чудесно представяне за Question Mark Gold 2012 и Katarzyna Rezerve 2009 –двойни златни медали, тези вина ненапразно са едни от най-награждаваните вина на избата. Златни медали получиха Le Magnifique 2013 и Chopin Concerto 2012, а сребърни призове грабнаха La Vie en Rose 2014 и Encore Malbec 2013.

China Wine and Spirits Awards остава най-важния винен конкурс за Китай и Хонг Конг, създаден основно за нуждите и предпочитонията на местните потребители. Журито е съставено от топ байери на вина и алкохолни напитки, вносители, дистрибутори, търговци на дребно и сомелиери. Тази година на сляпа дегустация са тествани вина и високоалкохолни напитки от 35 страни. Този конкурс се явява трамплин за наградените вина и тяхната по-добра реализация на местните пазари.

До този момент избата е участвала с вината си на 10 от най-престижните винени конкурси и е завоювала: 3 двойни златни медала, 14 златни, 13 сребърни и 7 бронзови отличия.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »