С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Реклама

Frutelli с нови летни предложения

Девин Ад
12 Юли 2016, 10:06
Share Tweet Pin it Share

И това лято DEVIN представя на пазара иновация при соковете Frutelli - два уникални вкуса и изцяло нови опаковки, които ги отличават от останалите предложения в този сегмент.

За любителите на плодовите напитки, компанията разработи две освежаващи летни предложения – дюля и ябълка, и мултифрут. Новите сокове ще са налични в стъклени бутилки от 0,7л в търговската мрежа в цялата страна на цена от 3,80 лв. с ДДС. В стъклени опаковки от 0,7л ще са и двата настоящи премиум продукта на Frutelli Super 3 с годжи бери и Super 3 с акай.

Новите вкусове дюля/ябълка и мултифрут съдържат плодове, които са любими за българските потребители, съчетани в уникална вкусова комбинация. Особено полезни са за хората с активен начин на живот, тъй като снабдяват организма с фибри, минерали и витамини.

Соковете Frutelli от 1л също ще зарадват потребителите с иновативни и изключително свежи дизайни на опаковката. Обновеното портфолио на Frutelli има за цел да предостави допълнително удобство и комфорт при консумация. Стъклените бутилки гарантират надеждност на съхранението и внасят допълнителна изисканост на дизайна, а новите визии на еднолитровите опаковки със сигурност ще помогнат на клиентите лесно и бързо да намерят любимата си марка на рафта.

Соковете на Frutelli не съдържат добавени захари, а само натурални съставки от декларирания на етикета плод. Те са богати на полезни вещества, имат гарантирано съдържание на плодов сок и са предпочитан избор за цялото семейство.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »