С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Coho Farm

Coho Farm
11 Септември 2018, 12:29
Share Tweet Pin it Share
  Когато чуете село "Горни Окол", първата ви асоциация няма да е - родното място на една от най-висококачествените видове сьомга в света, a именно тихоокеанската сребърна!Но след посещение на щанда на Coho Farm на Бакхус FishFest ви гарантираме, че селото ще се превърне в една от честите ви дестинации за пазар."Кохоферм" е първата и единствена в Европа 100% рециркулационна ферма за отглеждане на така наречената кохо-сьомга, като използват единствено натурална храна без ГМО, добавки, химикали и пестициди.Затова нямаме търпение да ги посрещнем на Бакхус Fish Fest и да се насладим на свежия естествен вкус на рибите.с. Горни Окол, София областтел. +359 884533417Всичко за Бакхус FishFest вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>
1/3 снимки в галерията Когато чуете село "Горни Окол", първата ви асоциация няма да е - родното място на една от най-висококачествените видове сьомга в света, a именно тихоокеанската сребърна!
Но след посещение на щанда на Coho Farm на Бакхус FishFest ви гарантираме, че селото ще се превърне в една от честите ви дестинации за пазар.
"Кохоферм" е първата и единствена в Европа 100% рециркулационна ферма за отглеждане на така наречената кохо-сьомга, като използват единствено натурална храна без ГМО, добавки, химикали и пестициди.
Затова нямаме търпение да ги посрещнем на Бакхус Fish Fest и да се насладим на свежия естествен вкус на рибите.

с. Горни Окол, София област
тел.
+359 884533417

Всичко за Бакхус FishFest вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>
Ключови думи:  риба, сьомга, фестивал
1 Коментар
  • Profile preview
    Yomega
    21, 42, 19 Септември 2018, 21:42

    епааа понабримчил е малко сатурацията в шопа колегата!... :)

    !