С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Братя Хлебари

Братя Хлебари
19 Септември 2018, 18:01
Share Tweet Pin it Share
  Ако трябва да обясните на дете какво означава израза "никой не е по-голям от хляба", може да го заведете при Братята Хлебари. Това не е просто Хлебарница. Това е Дело и Мисия, чиято цел е да се възроди Хлебарството на Балканите по един нов и вълнуващ начин. От тях може да очаквате хлябове, сладки и солени чудеса, вдъхновени от Далечния Изток и Модерния Запад. Но всичко достига до нас през ръцете на един истински Балкански екип. По време на Бакхус Fish Fest се подгответе за много изненади, плод на неспиращите им творчески търсения!бул. Г .С. Раковски 44Всичко за Бакхус Fish Fest вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.КУПЕТЕ БИЛЕТИ ОНЛАЙН ОТ ТУК:
1/2 снимки в галерията Ако трябва да обясните на дете какво означава израза "никой не е по-голям от хляба", може да го заведете при Братята Хлебари. Това не е просто Хлебарница. Това е Дело и Мисия, чиято цел е да се възроди Хлебарството на Балканите по един нов и вълнуващ начин. От тях може да очаквате хлябове, сладки и солени чудеса, вдъхновени от Далечния Изток и Модерния Запад. Но всичко достига до нас през ръцете на един истински Балкански екип. По време на Бакхус Fish Fest се подгответе за много изненади, плод на неспиращите им творчески търсения!

бул. Г .С. Раковски 44

Всичко за Бакхус Fish Fest вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

КУПЕТЕ БИЛЕТИ ОНЛАЙН ОТ ТУК:

Ключови думи:  риба, фестивал, хляб