С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Салла Естейт

Salla Estate
20 Септември 2018, 16:56
Share Tweet Pin it Share
  Бутиковата изба Салла Естейт се намира в с. Блъсково, на 60 км от Варна и 300-те дка лозови масиви се радват на живописни гледки от хълмовете наоколо, както и на свежестта на черноморския бриз. Името Салла идва от думата "салих", която означава "чисто, хубаво, добро", което напълно се отнася и за вината на избата. Талантливият екип на винарната работи както с по-добре познати бели и червени сортове, така и с по-рядко срещаните в България ризлинг и каберне фран, на които ние сме големи фенове. Затова по време на Бакхус Fish Fest ви съветваме да не пропуснете да пробвате селекция от вината им на щанда на DiVino.с. Блъсково, община ПровадияВсичко за Бакхус Fish Fest вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.КУПЕТЕ БИЛЕТИ ОНЛАЙН ОТ ТУК:
1/3 снимки в галерията Бутиковата изба Салла Естейт се намира в с. Блъсково, на 60 км от Варна и 300-те дка лозови масиви се радват на живописни гледки от хълмовете наоколо, както и на свежестта на черноморския бриз. Името Салла идва от думата "салих", която означава "чисто, хубаво, добро", което напълно се отнася и за вината на избата. Талантливият екип на винарната работи както с по-добре познати бели и червени сортове, така и с по-рядко срещаните в България ризлинг и каберне фран, на които ние сме големи фенове. Затова по време на Бакхус Fish Fest ви съветваме да не пропуснете да пробвате селекция от вината им на щанда на DiVino.

с. Блъсково, община Провадия

Всичко за Бакхус Fish Fest вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

КУПЕТЕ БИЛЕТИ ОНЛАЙН ОТ ТУК:


Ключови думи:  вино, фестивал