С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Черноморски улов

Черноморски улов
17 Септември 2019, 17:30
Share Tweet Pin it Share
  "Черноморски улов" е стартираща марка, поставила си амбициозната задача да промени повърхностните представи за нашето море. Според създателите на бранда темата за нашата морска кухня, както и за ресурсите на нашето море, си заслужава да бъде разгледана по нов начин, отвъд клишетата, познатото и очакваното.Продуктите, с които "Черноморски улов" се появява на пазара, са изцяло нови рецепти – няколко изненадващи вариации на класическите Паламуд Лакерда и Веян Паламуд.На Бакхус Fish Fest 2 марката ще се представи с дегустационни мезе менюта, включващи тези продукти, но и няколко изненади: рецепти, създадени специално за фестивала.Повече за марката можете да откриете на www.blackseacatch.comА тъй като "Черноморски улов" тепърва започва дистрибуцията си, Бакхус Fish Fest 2 ще е пръвото място, където ще можете ексклузивно да опитате продуктите им!Всичко за Бакхус Fish Fest 2 вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>
1/7 снимки в галерията "Черноморски улов" е стартираща марка, поставила си амбициозната задача да промени повърхностните представи за нашето море. Според създателите на бранда темата за нашата морска кухня, както и за ресурсите на нашето море, си заслужава да бъде разгледана по нов начин, отвъд клишетата, познатото и очакваното.

Продуктите, с които "Черноморски улов" се появява на пазара, са изцяло нови рецепти – няколко изненадващи вариации на класическите Паламуд Лакерда и Веян Паламуд.

На Бакхус Fish Fest 2 марката ще се представи с дегустационни мезе менюта, включващи тези продукти, но и няколко изненади: рецепти, създадени специално за фестивала.

Повече за марката можете да откриете на www.blackseacatch.com

А тъй като "Черноморски улов" тепърва започва дистрибуцията си, Бакхус Fish Fest 2 ще е пръвото място, където ще можете ексклузивно да опитате продуктите им!

Всичко за Бакхус Fish Fest 2 вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>