С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Niko'las 0/360

Nikolas
17 Септември 2018, 23:06
Share Tweet Pin it Share
  Ресторант Niko’las 0/360 е един от най-бързо развиващите се ресторанти с авторска кухня у нас. Отворил от 2016 година, ресторантът е спечелил четири награди в конкурса "Ресторант на годината Acqua Panna & S.Pellegrino" на Бакхус, като последната е "Ресторант на годината за 2017".Шеф Цветомир Николов, главен готвач и собственик на Niko’las 0/360 е известен със своята любов към рибните ястия.Менюто в ресторанта е базирано на азиатските кулинарни техники и подправки, но част от философията на мястото е да презентират пред клиентите си и българските продукти по нов начин.Всяко посещение на ресторанта е преживяване, за което допринася и специално подбрана винена листа с акцент върху балканските вина.Вижте какво ще предлагат на първия Бакхус Fish Fest >>>m.me/nikolas0360Тел. за резервации 087 688 8471Всичко за Бакхус FishFest вижте тук.Научавайте новостите за събитието във Facebook.КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>
1/2 снимки в галерията Ресторант Niko’las 0/360 е един от най-бързо развиващите се ресторанти с авторска кухня у нас. Отворил от 2016 година, ресторантът е спечелил четири награди в конкурса "Ресторант на годината Acqua Panna & S.Pellegrino" на Бакхус, като последната е "Ресторант на годината за 2017".
Шеф Цветомир Николов, главен готвач и собственик на Niko’las 0/360 е известен със своята любов към рибните ястия.
Менюто в ресторанта е базирано на азиатските кулинарни техники и подправки, но част от философията на мястото е да презентират пред клиентите си и българските продукти по нов начин.
Всяко посещение на ресторанта е преживяване, за което допринася и специално подбрана винена листа с акцент върху балканските вина.

Вижте какво ще предлагат на първия Бакхус Fish Fest >>>

m.me/nikolas0360
Тел. за резервации 087 688 8471

Всичко за Бакхус FishFest вижте тук.

Научавайте новостите за събитието във Facebook.

КУПЕТЕ БИЛЕТ ОНЛАЙН >>>
Ключови думи:  Niko'las 0/360, ресторанти, риба