С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Списание

Ресторант Таланти София

сп. Бакхус
06 Юни 2016, 17:06
Share Tweet Pin it Share

София 1142, ул. Петър Берон 9 (в района на НДК)
за резервации: 02/ 421 90 68
http://www.restauranttalents.bg/
https://www.facebook.com/restauranttalents
работно време: от Понеделник до Събота: 11:00 – 22:00 часа

Вечеря
(от 17:30 до 22:00 ч)

Меню, цена 36 лв.

Цената включва консумация по 50 мл. аперитив узо Пломари; по 125 мл от вид вино Castellum Chardonnay и Castellum Rose Pinot Noir 2015 , предоставени от изба Карабунар; 30 мл дижестив коняк Hennessy Fine de Cognac, дегустационни води Acqua Panna& S.Pellegrino.

Амюз: Скариди с гъби пачи крак, нори и консоме от лимонова трева
Amuse: Shrimps with chanterelle mushrooms, nori and lemon grass consome



Предястие: Риба тон със сусамова коричка, японска майонеза и чътни от манго
Starter: Yellowfin tuna with sesame crust, Japanese mayonnaise and mango chutney



Основно I: Лаврак с пролетна зеленчукова градина и емулсия от мисо и цитруси
Main Course I: See bass with spring vegetable garden and citrus-miso emulsion



или
Основно II : Поширана сьомга със зелен боб, див ориз и терияки сос
Main Course II: Poach salmon with green beans, wild rice and teriyaki sauce

Десерт: Мус от ананас със сладолед от карамел и кокос и желе от зелен чай
Dessert: Pine apple mousse with caramel and coconut ice cream and green tea jelly



Десертът ще бъде поднесен с коняк Hennessy Fine de Cognac

Share Tweet Pin it Share

Реклама »