С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Разходка из винените изби в България

Текст: Ани Коджаиванова
02 Октомври 2016, 15:01
Share Tweet Pin it Share
    "Мидалидаре Естейт" е сред най-впечатляващите комплекси в България. Той се състои от две части, стара и нова, на километър една от друга. Те обработват гроздето от различни лозя и са архитектурно разнородни, но и двете се отличават с привлекателните и артистични интериори и екстериори, изпълнени със замах и въображение.Комплексът разполага и със спа хотел, който е разположен между двете изби.Дегустации са възможни както в новата, така и в старата изба след предварително обаждане. Тук трябва да отворим една скоба и да уточним, че повечето изби рядко предлагат най-хубавите си и скъпи вина при редовните дегустации, освен ако не заплатите стойността на цялата бутилка. В "Мидалидаре" са решили този проблем с помощта на новите технологии - винен диспенсер, който съхранява отворените бултики дълго време. Така в избата посетителите могат да опитат и от най-скъпите вина.Корпоративни събития, специални вечери и т.н. също са добре дошли, партита могат да се правят както на открито, така и в самата изба.За повече информация: www.midalidare.bg
8/11 снимки в галерията "Мидалидаре Естейт"

е сред най-впечатляващите комплекси в България. Той се състои от две части, стара и нова, на километър една от друга. Те обработват гроздето от различни лозя и са архитектурно разнородни, но и двете се отличават с привлекателните и артистични интериори и екстериори, изпълнени със замах и въображение.
Комплексът разполага и със спа хотел, който е разположен между двете изби.

Дегустации са възможни както в новата, така и в старата изба след предварително обаждане. Тук трябва да отворим една скоба и да уточним, че повечето изби рядко предлагат най-хубавите си и скъпи вина при редовните дегустации, освен ако не заплатите стойността на цялата бутилка. В "Мидалидаре" са решили този проблем с помощта на новите технологии - винен диспенсер, който съхранява отворените бултики дълго време. Така в избата посетителите могат да опитат и от най-скъпите вина.

Корпоративни събития, специални вечери и т.н. също са добре дошли, партита могат да се правят както на открито, така и в самата изба.

За повече информация: www.midalidare.bg

Реклама »

Коментар
  • Profile preview
    kesh
    20, 09, 08 Октомври 2016, 20:09

    малии как ми се допи......

    България .....!!!!!.... на ТРИ .....ПИТИЕТААА......!!!!...

    ! Оценка
    -1    +5

Реклама »