С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата
политика за бисквитките
и
декларацията за поверителност
.
ОK
economedia
id
Капитал
Дневник
Кариери
Бакхус
Одит
Регал
DigitalK
KQuarterly
К10
К100
Гепард
Регистрация
Бюлетини
/
Защо да се регистрирам?
/
Вход
Дневник
Капитал
Кариери
Бакхус
Регал
Търсене
Последният брой
Разпространение
Архив
Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Контакти
Новини
Храна
На по чаша
Места
Хора
Галерии
Събития
FISH FEST
Партньори
За ресторантьори
Контакти
Галерия
Ресторант Морска градина Swiss-Belhotel Dimyat, Варна
Бакхус
12 Юни 2017, 13:22
Share
Tweet
Pin it
Share
2/5 снимки в галерията
Комплимент
Тарама хайвер с див лук върху чабата с маслини
Салата
Микс от свежи листа, опушен барбун, слайс от тиквички и мариновани чери домати
Реклама »
1
2
3
4
5
Свързани статии
Седмица на ресторантите: ЧЕРНО МОРЕ
Ресторант Umami, София
Ресторант Таланти, София
Ресторант Salini, Бургас
Ресторант Ernie Hemingway, Варна
Ресторант El Simpatico, Балчик
Други галерии
Trapeza Fest 2024
Бакхус Fish Fest 2023
Бакхус GourmEAT the future 2023
Ресторант на годината 2022 БАКХУС, Acqua Panna & S.Pellegrino
За да коментирате, моля
влезте в профила си
или се
регистрирайте
.
Най-четени статии //
за Ноември
Чарът на немските коледни базари
Whiskey Journey: Разказ за уиски, традиции и незабравими моменти
Космос в книга – идеи, вдъхновения и вкус на едно място
Реклама »
Бакхус