С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Ресторант от новата реалност в Амстердам

Бакхус
11 Май 2020, 13:17
Share Tweet Pin it Share

Посред кризата в ресторантьорския бранш в цял свят, веган ресторантът Mediamatic в Амстердам ще изпробва изцяло нова концепция - индивидуални оранжерии, които да служат като сепарета. Идеята е тези специално напроавени оранжерии, които ресторантът нарича "chambres séparées", да бъдат поставени пред ресторанта, така че клиентите да са отделени един от друг, а ястията да бъдат сервирани на дървени подноси, които да се сервират през специално направени отвори.

Засега ресторантът е изпробвал идеята заедно с персонала си и близки и роднини, за да изчистят всякакви възможни проблеми, които могат да възникнат. Все още властите в Амстердам не са одобрили концепцията на ресторанта, но ако им бъде разрешено, заведението ще отвори врати на 21 май.

Продават се куверти за 100 евро за двама, като може да се направи резервация в два периода - между 18-20:30 ч. и 20:30 и 23 ч. Оранжериите имат капацитет до три места, като за трети човек ще се доплаща 40 евро, а ако клиентът предпочита да е сам, сметката ще излезе с 40 евро по-малко.

Резервации вече приемат и всички места са напълно продадени до края на юни. Собствениците на Mediamatic обещават, че ако не получат разрешение, ще върнат парите на всеки клиент.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »