С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Foodie Quartal

Бакхус
22 Май 2020, 15:15
Share Tweet Pin it Share

Колкото и тежка да беше кризата за всички любители на добрата храна, все пак има и някои добри новини. От юли в София ще заработи първият по рода си Food Park, който ще носи името Quartal. Концепцията на мястото е посетителите да имат богат избор от различни храни и напитки, както и разнообразна културна програма - концерти, филми, stand up comedy и други. Достъпът до Quartal ще е абсолютно безплатен.

"Идеята е заимствана от такива пространства в други държави. Подобни паркове са голям хит в цяла Европа - обикаляхме доста преди да решим каква ще е нашата концепция, защото има голямо разнообразие в тази ниша. Смятаме, че сме взели най-доброто, което съответно да бъде адаптирано за България", разказва повече за концепцията Слави Христов, един от създателите на Quartal.

Quartal се намира на бул. Черни връх 69 (и ул. Арарат) близо до метро станция "Витоша" и мол "Парадайс".


"Избрахме това място, защото районът е един от най-бързо развиващите се в момента, има удобен достъп, както с градски транспорт, така и с кола. От една страна се намираш на комуникативна локация в града, но си и в близост до планината - това създава много приятно усещане", допълва Христов. Quartal ще отвори врати за посетители в средата на месец юни, съобразно всички изисквания за безопасност заради пандемията COVID-19. Официалното откриване се планира за началото на месец юли

"В първия месец от т.н. soft opening ще разчитаме много на обратна връзка и коментари на посетителите ни, защото те са най-важни за нас. Отворени сме за всякакви препоръки, забележки и критика. Надяваме се всичко да бъде на високо ниво, когато паркът заработи на пълни обороти", завършва Цветан Тодоров, също от създателите.

Share Tweet Pin it Share
Коментар
 • Profile preview
  fantazor
  10, 27, 29 Май 2020, 10:27

  Щом ще е "food park", задължително трябва да има "stand up", "comedy", и много "soft opening". Върви народе възродени!

  ! Оценка
      +1

Реклама »