С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Първи кулинарен национален конкурс "Отбор на годината"

Бакхус
08 Май 2008, 15:27
Share Tweet Pin it Share

На 12 май 2008 Българската асоциация на професионалните готвачи (БАПГ)., , стана пълноправен член на Световната асоциация на готварските общества (WACS) в рамките на международния конгрес в Дубай.

Правилата на новия конкурса в Пловдив са определени според критерииите на WACS. Отборите, които се състоят от главен готвач, готвач и сладкар ще преминат през два кръга: първият е приготвяне на тристепенно меню по предварително заявени от учасниците рецепти, а вторият и финален, в който ще участват само първите отбори, набрали определен брой точки, предизвикателно е наречен "Черна Кутия".Съставките, с които готвачите ще разполагат, няма да са известни до началото на сътезанието. Отборите ще бъдат оценявани за ефективно използване на ингредиентите, за баланс на менюто, оригиналност и кулинарни умения.

Повече подробности за регламента и участието в конкурса на: http://www.bapc.bg

Share Tweet Pin it Share
2 Коментара
  • Anonymous
    cialis
    12, 01, 21 Юли 2009, 12:01

    prXLWU zznwauzg imimqpte hcpdrcfx

    !

Реклама »