С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Стартира първата българска кулинарна телевизия

Бакхус
04 Декември 2008, 17:34
Share Tweet Pin it Share

С вдъхновяващата подкрепа на актьорите Руси Чанев и Валентин Танев и безупречната храна и обстановка на ресторант Chef's, режисьорът Светослав Овчаров, един от тримата създатели на Фиеста ТВ представи основните акценти в програмата и целите на новата кулинарна телевизия.

Фиеста ТВ е тематичен канал за храни, напитки и здравословен начин на живот с 24-часово излъчване. Създателите на канала са си поставили за цел чрез излъчваните предавания да популяризират историята на храната и културата на хранене, екзотичните продукти, висшата кулинария, винарските области от цял свят и техните качествени вина, както и природосъобразен начин на живот.

В момента програмата е съставена от чужди продукции, но екипът на Фиеста ТВ има намерение да произвежда и излъчва и български кулинарни предавания.

Другите двама създатели на телевизията са Дико Михайлов и Теодор Василев. Изпълнителен директор на Фиеста ТВ е режисьорът на документални филми Ани Йотова.

Share Tweet Pin it Share
2 Коментара
  • Anonymous
    кулинар
    11, 47, 05 Декември 2008, 11:47

    Кулинярня телевизия?! Браво, добре са се сетили!

    !
  • Anonymous
    Georgi Sekulidis
    22, 43, 04 Декември 2008, 22:43

    Това е страхотно.

    !

Реклама »