С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Суровоядството излиза на мода

Бакхус
29 Декември 2008, 12:23
Share Tweet Pin it Share

Суровоядството започва да се превръща в тенденция от 1970 година насам, след като най-напред започва да добива популярност в Калифорния. Последователите му го приветстват като порция живителна сила всеки ден. Аргументите в полза на суровата храна са, че при приготвяне на над 48 градуса температура много продукти губят голяма част от своята хранителност. Повечето ензими, които спомагат за доброто храносмилане, се разрушават в процеса на готвене.
Хората, възприели от дълго време тази диета, казват, че се радват на по-малко килограми, повече енергия и по-чиста кожа. За да се провери ефектът от суровоядството, то може да се практикува и в рамките на няколко дни или седмици. За рецепти, съвети и първи стъпки е достатъчно едно търсене в Гугъл на raw food и резултатите ще са безброй, тъй като новата вълна на суровоядите е вече и в България.

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  тенденция, храна

Реклама »