С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Японци снимат римейк на Sideways

Бакхус
26 Март 2009, 08:58
Share Tweet Pin it Share

Снимките на филма вече са започнали в известни винарни като Beringer и Domaine Chandon. Действието отново ще се развива в Калифорния, но този път не в долината Санта Инес, Санта Барбара, а в Напа. Сред идеите на продуцентите е в лентата да могат да се включат и местни забележителности като моста Голдън гейт.
В ролята на Пол Джамати като винен експерт от оригиналния филм ще влезе известният японски актьор Фумио Кохината, а в ролята на съквартиранта му от колежа – Катсухиса Намасе.
Когато обаче кинаджиите отишли да осигурят разрешение за снимки във винарните, много собственици им отказали заради отрицателното влияние на оригиналния филм върху продажбите на мерло. След пускането на "Отбивки" по кината през 2004, лирическата възхвала на пино ноар от страна на главния герой и пренебрежителното му отношение към мерлото станали причина за рязък спад в продажбите на вината от втория сорт.
Все пак след убедителна кампания от страна на филмовия екип, от Beringer и Domaine Chandon, като и Frog's Leap склонили.
Очаква се филмът да излезе в Япония през есента.

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  вино, кино, САЩ, Япония
1 Коментар
  • Profile preview
    Нефертити
    06, 50, 07 Май 2013, 06:50

    Специално издание за японския пазар

    Предразсъдъците са за ограничените.

    !

Реклама »