С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Ивелина Еленкова стана бариста на България на COSTA Coffee

"Бакхус"
20 Юли 2009, 18:49
Share Tweet Pin it Share

"Искам да бъда бариста, защото знам, че мога. Обичам да правя кафе и да гледам как клиентите му се наслаждават, но освен това е изключително важно и да се трудиш с години. Да бъдеш професионалист изисква много труд", каза Ивелина Еленкова, която бе избрана от журито за бариста на годината. През август тя ще представи България на Европейския кръг в Будапеща.

Баристите на COSTA Coffee минават специален курс на обучение, за да се запознаят с историята на веригата, спецификата на печене, смесване и приготвяне на точната пропорция кафе. Те изучават до съвършенство тънкостите в приготвянето на кафе, преди да получат това звание.

Преди състезанието Клеантис Куртис, изпълнителен директор на COSTA Coffee-България и Христина Дилова – оперативен мениджър на COSTA Coffee- България разказаха историята на създаването на веригата кафетерии. Илияна Капитанска - Бариста Маестро направи еспресо тестинг.

Share Tweet Pin it Share
7 Коментара
  • Anonymous
    клиент
    08, 30, 30 Октомври 2010, 08:30

    Моля, вижте педалите на заведението в Стара Загора, като единият не е сложен на снимка все още. costacoffeestz.blogspot.com И да подчертая, Това са 3-ма педала Казват се Станислав Пламен и Жоро това са хора извратени.

    !
  • Anonymous
    гневен клиент
    08, 25, 30 Октомври 2010, 08:25

    Коста кафе в Стара Загора е пълна скръб В него работят банда Педерасти Като се започне от Тийм лидери Жоро и Баристата Пламен. Питам аз можели, гейове да работят в тези заведения???? То на челата им е написано, че са обратни. Тези мениджъри не ги ли виждат тези хора когато ги наемат, че са хомосексуалисти. Не ми е приятно сутрин когато си пия кафето да гледам педалски физиономии.

    !
  • Anonymous
    гневен клиент
    08, 18, 30 Октомври 2010, 08:18


    Здравей те, обръщам се към мениджъра на заведението да обърнете внимание на персонала си! Аз редовно посещавам заведението ви в Мола Стара Загора. При едно от посещенията ми поръчвайки си дневната доза невероятно кафе на Коста кафе, ми направи много лошо впечатление. Момчето се казваше Георги и беше Тийм лидери поне така пишеше на табелката му. Няма лошо любезен усмихнат ми взе поръчката. НО взимайки ми поръчката виждам как младият господин се чешеше по задните си части и после си пипна косата, и накрая ми опипа и чашата от от която аз пия любимото си кафе. Е [...]

    Read the full comment питам аз след като предлагате толкова качествени продукти, на които човек се радва всяка сутрин аз трябва да гледам някой който се загащва пред мен и после аз пия от тази чаша пипайки си той задните части и главата. Мисля че и на вас не би ви станало много приятно, да гледате как някой си бърка в гащите пъхайки си ризата в тях и после си оправя прическата, и за десерт да ви даде чаша с горещо кафе по която имам куб микроби от неговата глава и панталони. Ще се радвам да направите персонала си по спретнат. Все пак това е човек който е назначен от вас да ви замества и да контролира добрият вид на персонала и на продуктите. Желая ви приятен ден!

    !
  • Anonymous
    автор
    09, 33, 12 Август 2010, 09:33

    Ей селяни, я не пишете като не ви рабзират простите глави. Пили сте някога кафе(ама само от машина)!

    !
  • Anonymous
    eee
    15, 26, 13 Юли 2010, 15:26

    Определено не струва тая.Незнам как е спечелила.Нагласено е било.

    !
  • Anonymous
    автор
    22, 56, 05 Юли 2010, 22:56

    Тази Ивелина е една пародия на Бариста

    !
  • Anonymous
    Весела
    16, 20, 03 Август 2009, 16:20

    Нека да подчертаем, че конкурсът на Коста Кафе няма нищо общо с Националния бариста шампионат, който се проведе на 13-ти юни в София, победителят в който ще представлява България на Световния Бариста Шампионат в Лондон през следващата година.

    ! Оценка
        +1

Реклама »