С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Карфур България с нов директор

"Бакхус"
23 Септември 2009, 13:25
Share Tweet Pin it Share

Лоран Бендавид има 15 годишна кариера в Групата Карфур. Роден през 1970 г. в  Мароко, той е завършил търговия в Рен, Франция. Започва работа в Карфур – Франция като ръководител-отдел, и шест години по-късно се прехвърля в Карфур-Бразилия, където заема позициите директор "Бързооборотни стоки", директор "Храни" и директор "Експлоатация на хипермаркети". 
Новият Главен изпълнителен директор ще продължи амбициозната програма за експанзия на Карфур в България. "За мен е чест и професионално предизвикателство да поема управлението на Карфур България в ключов момент от развитието на групата в страната", заяви Лоран Бендавид. 

През 2010 г. Карфур предстои да открие четири нови хипермаркета в търговски центрове в страната. Те ще следват концепцията на веригата за богат асортимент хранителни и нехранителни стоки на конкурентни цени. В търговската си политика компанията твърди, че ще залага на работа с български производители и доставчици в подкрепа на местната икономика.  

"Развитието на Карфур в България е чудесна възможност да удовлетворим изискванията на клиентите, като им осигурим нов отличен опит в пазаруването. Вярвам, че нашето присъствие в страната насърчава развитието на добрите търговски практики. Карфур ще въведе новостите на пазара и ще създаде повече възможности за своите партньори и клиенти. Така ще допринесем за по-високото качество на живот в България", коментира Лоран Бендавид.

Групата Карфур е най-големият търговец на дребно в Европа и втори в света. Притежава над 15 000 магазина в 32 държави и осигурява над 490 000 работни места. За повече от 40 години Карфур е част от живота на над 20 млн. клиенти в Европа, Азия и Америка.

В групата  Карфур влизат различни по формат магазини, адаптирани към изискванията на клиентите - хипермаркети, супермаркети, хард дискаунтъри, convenience магазини и кеш & кери магазини.

Share Tweet Pin it Share
2 Коментара
 • Anonymous
  автор
  08, 26, 27 Март 2010, 08:26

  магазина се намира на цариградско шосе
  Откриването е на 20 април.
  Метро е бледо копие Карфур е поне 5-6 пъти по голям на площ

  !
 • Profile preview
  rn777
  11, 12, 19 Ноември 2009, 11:12

  Кажете ми, моля ви:

  1. Магазинът в София построен ли е вече?
  2. Къде точно ще се намира?
  3. Кога се очаква да се открие?
  4. С мащабите на МЕТРО ли ще е?
  5. Подбира ли се вече персонал?
  6. Къде се намира централата им в София? - координати

  Предварително благодаря!

  !

Реклама »