С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Днес CASAVINO става на една година

Бакхус
05 Декември 2009, 16:33
Share Tweet Pin it Share

  Иван Лечев реши да представи най-новия си музикален проект "Акустик трио 3000" в CASAVINO. Това е подаръкът на музиканта по случай първия рожден ден на веригата, който е днес.

В магазин CASAVINO "Южен парк" освен музикални изпълнения заедно с китаристите Цветан Недялков и Веселин Койчев ще има торта от различни видове сирена, фонтан от пенливо вино пред витрините на магазина, жива музика на Рагтайм бенд от БНР, игри с награди. Днес ще станат ясни и тримата, чиито парченца попълнят пъзелите в 3-те магазина. Наградата е по една каса вино на стойност около 200 лв. всяка.

През целия ден текат дегустации на вина и в3-те магазина CASAVINO - "Дойран", "Заимов" и "Южен парк".
От понеделник в магазините тече промоция на специална селекция вина от цял свят. Утре е последният шанс да се купят вина като Брунело ди Монталчино тенута нуова, Пенфолдс Бин 389 и Луи Рьодерер на невероятни цени.

Историята на CASAVINO започна на 5-ти декември 2008 г., когато бе открит първият магазин на ул "Дойран".

Share Tweet Pin it Share

Реклама »