С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Starbucks полетя с easyJet

Бакхус
09 Февруари 2010, 15:29
Share Tweet Pin it Share

  Британската авиокомпания easyJetобяви, че след период на тестване и обратна връзка с клиентите си, е взела решение да предлага кафе StarbucksVIAReadyBrew на борда на самолетите по всички дестинации в европейската си мрежа.

StarbucksVIAReadyBrew е разтворимо кафе, без изкуствени добавки. Сред най-големите предимства на кафето се оказва удобната опаковка, която прави пиенето на кафе "в движение" лесно преживяване. StarbucksVIA отговаря на всички стандарти и изисквания на Starbucks за отглеждане и обработка на кафето.

Според Роб Пикъринг, директор "Бордови операции" на easyJet, решението е стъпка към разширяване на предлаганите продукти на борда.

Starbucks VIA Ready Brew ще се предлага във вариант Italian Roast (тъмно изпечено) и Colombia (с аромат на ядки). В допълнение, клиентите ще могат да си купуват и селекция от четири вида чай Tazo (English Breakfast, Earl Grey, Refresh и Passion) и горещ шоколад Starbucks Gourmet Hot Cocoa.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »