С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Винопедия - вече и за мобилни телефони, вече и с награда

Бакхус
29 Юни 2011, 13:19
Share Tweet Pin it Share

Влизате в "Пикадили", "Метро" или "Елемаг", изправяте се пред винения щанд и... се загубвате? Вадите от чантата си... няколко броя на списание "Бакхус" и започвате да търсите подчертаното? Алтернативно, вече може да извадите единствено мобилния си - Винопедия, обширната винена база данни на "Бакхус", отскоро съществува и като безплатно приложение за Android и iPhone.

Новата апликация съдържа дегустационните бележки и оценки на всички вина с актуални реколти, дегустирани за списание "Бакхус" през последните години. Тя позволява търсене по обичайните филтри, с които Винопедия разполага и на bacchus.bg - по име на виното, сорт, реколта, вид, ценова категория и рейтинг, а също предлага и вино на деня.

Винопедия в мобилен вариант, която може да бъде свалена от Android Market - http://tinyurl.com/vinoandroid или iTunes http://tinyurl.com/vinoiphone, вече получи и първото си признание - приложението спечели наградата за мобилно решение на тазгодишното издание на Българските награди за уеб.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »