С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Кафе "с късметче" от Старбъкс, Вашингтон

Бакхус
14 Октомври 2013, 17:34
Share Tweet Pin it Share

Шефът на вашингтонския Старбъкс Хауард Шулц  смята, че има смисъл от политическо послание, прикрепено към сутрешното кафе. Той приканва клиентите на веригата да се присъединят към петицията на компанията, наречена Come Together.

Тя приканва "правителството да се вслуша в гласа на народа, а хората да си платят данъците навреме, за да се избегне нова финансова криза и за да може до края на годината да бъде приет един приемлив за всички бюджет."

Освен това компанията предлага малка безплатна напитка на всеки, който закупи нещо от менюто за друг (идеята за висящо кафе). Целта на кампанията е "да се приближим малко повече един до друг в момент, когато е изключително важно да бъдем обединени и единни."

Шулц не за първи път се опитва да привлече вниманието на законодателите в САЩ с послания за обединение и задружност. За първи път кампанията Come Together стартира през 2012 по време на преговорите за тавана на дълговете. Тогава вашингтонските баристи три дена пишат по чашите "Сome together"

Вместо да гледаме отстрани, имаме възможността, а смея да вярвам - и отговорността, да използваме нашата компания за добро, изпращайки изпълнени с уважение и оптимистични послания на нашите избраници, за да се съберат задно и да постигнат съгласие по тази толкова важна тема" - каза Шулц тогава.

Share Tweet Pin it Share
3 Коментара
  • Profile preview
    Курт Деликуртев 662 галерии плюс X
    23, 12, 15 Октомври 2013, 23:12

    Кафе за мижитурки!

    http://www.panoramio.com/user/7617575?show=all , 660 ГАЛЕРИИ: 225 ЩУТГАРТ, 205 ПЛОВДИВ, 118 БЪЛГАРИЯ, 58 ЕВРОПА И 54 ГЕРМАНИЯ

    !
  • Profile preview
    ПАВЛА
    23, 11, 15 Октомври 2013, 23:11

    Политическо кафе? Интересно.

    При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура.

    !
  • Profile preview
    BarBQ
    20, 02, 14 Октомври 2013, 20:02

    Добре са го измислили.

    !

Реклама »