С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Международното търговско изложене World Bulk с рекорден брой участници

Бакхус
18 Ноември 2013, 13:29
Share Tweet Pin it Share

Две седмици преди началото на виненото изложение World Bulk участниците са с 50 процента повече в сравнение с миналата година. Събитието започва на 25 ноември и събира за пети път производители, износител и търговци в Амстердам.

World Bulk е най-голямото търговско винено изложение на небутилирано вино. Отилия Ромерос де Кондес, директор на събитието обобщава: "Ние сме най-мащабното изложение на винения бизнес, където се мобилизира сериозна част от световното винопроизводство. Изложението дава уникален и привилигирован достъп на купувачите до 30 милиона хектолитра вино, както и възможност от да открият огромен регистър вина, произведени на пет континента."

Сред страните с най-сериозно участие, разбира е Франция, с 47 големи производители, следвана от Италия с 22 изложители. А сред дебютантите са производители от  Канада, Обединеното Кралство, Черна Гора, Молдова и България.

Изложението е насочено към търговците, тъй като изложителите в него търгуват само с големи количества.

Акцент в програмата е кулинарната секция, която се представя от галисийския шеф готвач Франциско Пиньеро.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »