С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Ридл създаде чаша за кока-кола

Бакхус
15 Януари 2014, 13:43
Share Tweet Pin it Share

Обикновено не свързваме Кока-кола с изтънчено питие, което има нужда някой от нюансите му да бъде подчертан. Но от Ридл - фирмата производител на стъклени чаши, която има отделна серия за ризлинг и за совиньон блан - пускат на пазара чаша, предназначена за кола.

Чашата струва 19.99 долара. Цената никак не е ниска, особено като се има предвид стойността на газираната напитка. Силуетът на чашата напомня класическата стъклена бутилка.

Кара Ларми, официалният говорител на компанията, отрече новият им артикул да е косвено признание, че Ридл е изчерпал възможностите за дизайн на винени чаши.

Колкото до въпроса може ли да се пие от чашата за 19.99 долара диетична кола или Пепси, Ларми уточнява: "Не препоръчваме пиенето на диетична или друга кола от чашата, тя е специално създадена за Кока-кола."

Share Tweet Pin it Share
2 Коментара
  • Profile preview
    BarBQ
    17, 23, 15 Януари 2014, 17:23

    Е, само заради единия дизайн ми е малко множко.

    ! Оценка
        +1
  • Profile preview
    izabell
    14, 52, 15 Януари 2014, 14:52

    Няма надпис а е задължителен:)

    ! Оценка
    -1

Реклама »