С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

От Япония с любов

Бакхус
07 Февруари 2014, 12:35
Share Tweet Pin it Share

Може би още помните дините във форма на паралелепипед, made in Japan. Те бяха произведени с утилитарна функция - да заемат по-оптимално пространство в хладилника.

Наскоро обаче японските фермери от префектура Ехиме, които от години кръстосват мандарина с портокал, достигнаха нови висоти на хранителния дизайн. Портокали във форма на петоъгълник. Те не са генно модифицирани, просто са отгледани в кутии със съответната форма.

За разлика от правоъгълната диня, ъгловатите портокали нямат полезно приложение. За момента са произведени едва 300 екземпляра, които се предлагат на интернет наддаване.

Очаква се да запалят въображението на готвачите експериментатори. Тепърва ще се разбере дали ще се превърнат в моден писък или ще останат забавен куриоз

Share Tweet Pin it Share
3 Коментара
  • Profile preview
    КМЕТ В СЯНКА
    08, 59, 10 Февруари 2014, 08:59

    не ме кефи

    ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!

    ! Оценка
        +1
  • Profile preview
    izabell
    20, 19, 07 Февруари 2014, 20:19

    Стават за чудесна украса;)

    ! Оценка
    -1
  • Profile preview
    BarBQ
    13, 57, 07 Февруари 2014, 13:57

    Да кръстосат портокал с банан. Любопитен съм за крайния резултат. :)

    ! Оценка
        +3

Реклама »