С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Златното докосване на знаменитостите

Бакхус
11 Февруари 2014, 15:21
Share Tweet Pin it Share

Правенето на вино спада към относително по-сложните човешки дейности. Не и когато с него се захванат знаменитости. Поне за Брат Пит и Анжелина Джоли винопроизводството се оказва лесна работа, докладва Huffington Post. Най-звездната сред звездните двойки извади на пазара втора реколта розе, произведено във френското им имение Шато Миравал. Времето е идеално подбрано, тъй като по св. Валентин продажбите на розе - пенливо или не - се увеличават драстично.

Сп. Decanter описва виното като "очарователно красиво на цвят с деликатна структура, която се задълбочава, преминавайки през небцето."

Wine Spectator пък наредиха розето от първата им реколта 2012 на 84-то място сред стоте най-добри вина, с което го превърнаха в най-доброто розе на света.

Jolie-Pitt & Perrin Côtes de Provence Rosé Miraval от 2013 бе пуснато за продажба онлайн на 7 февруари и беше разграбено буквално за часове, също както и първата емисия розе Миравал (през март 6 хил. бутилки, Made by Brangelina бяха продадени за 5 часа). 

По-късно този месец виното ще се продава и по магазините на цена около 20 долара за бутилка.

Share Tweet Pin it Share
3 Коментара
  • Profile preview
    КМЕТ В СЯНКА
    14, 03, 28 Февруари 2014, 14:03

    кой ли копа лозето

    ИСТИНАТА Е ПО-СИЛНА ОТ ВСЯКА ВЛАСТ !ДОБРИЯТ ДАНЪКОПЛАТЕЦ СЕ ОСИГУРЯВА 40 ГОДИНИ И СЕ ВЪЗНАСЯ 2 МЕСЕЦА ПРЕДИ ПЕНСИОНИРАНЕТО !!!

    ! Оценка
        +1
  • Profile preview
    BarBQ
    19, 19, 11 Февруари 2014, 19:19

    Големи винари се извъдиха тези двамата :)

    ! Оценка
        +3
  • Profile preview
    izabell
    18, 46, 11 Февруари 2014, 18:46

    Звездно вино:)

    ! Оценка
    -1    +1

Реклама »