С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Хот дог за ценители

Бакхус
31 Май 2014, 16:17
Share Tweet Pin it Share

Високата кухня обича да си присвоява свежи идеи от уличната храна и да ги превръща в гурме предложения.

По отношение на хот дога моментът с настъпването на лятото е подходящ за публикуването на книгата Haute Dogs: Recipes for Delicious Hot Dogs, Buns, and Condiments.

Авторът и фотограф Ръсел Ван Краенбург предлага своите рецепти за пухкави хлебчета и свежи добавки, вдъхновени от  различни краища по света, включително Япония и Южна Америка.

Освен рецепти и великолепни фотоси, книгата съдържа исторически факти и традиции, свързани с хот дога.

Изданието потвърждава предположението, че хот догът е немско-австрийският принос към световното наследство на уличната храна, след като емигрантите занасят любимите си франкфуртски наденички в Америка. От улиците на Ню Йорк тръгва глобалното разпространение на сандвича с кренвирш в хлебче, както и името, което пък се дължи на подозрения относно съдържанието на месото.

Share Tweet Pin it Share
3 Коментара
  • Profile preview
    Нефертити
    21, 34, 31 Май 2014, 21:34

    Изглржда вкусно...

    Предразсъдъците са за ограничените.

    ! Оценка
    -1
  • Profile preview
    BarBQ
    21, 26, 31 Май 2014, 21:26

    @xalikarans Фазан скубан, какво значи "хот" в хот-дог? Определено п редполага ДА Е горещ.

    ! Оценка
    -1    +2
  • Profile preview
    izabell
    20, 53, 31 Май 2014, 20:53

    За истинските ценители е важно хот дога да се консумира веднага,което предполага да не е горещ и да се наложи да чакаме.

    ! Оценка
    -1    +1

Реклама »