С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Храната и градът

Галя Йотова
14 Юни 2015, 22:22
Share Tweet Pin it Share


Набързо и на крак. Без маса и без стол, ей така – на тротоара, докато чакаме някого, нещо. Или в удобно положение пред приборите в ресторанта, как хапка по хапка щурмуваме сбора на продукти и вкусове.
Искаме да ви показваме стоп-кадрите от хранителното всекидневие на града. Без значение кой град.
Правим опит да документираме градската храна, хранителните навици на хората без предварителна уговорка, хванати в крачка и на абсолютно различни места. За да срещнем накрая храната, която ни кара да бъдем такива, каквито сме.
Следете рубриката "Храната и градът" онлайн на bacchus.bg.

  • Николай (21 г.): Ядем си сандвичите, ближем сладоледа и си мечтаем за перфектната вечеря. Моята ще е в краката на Статуята на свободата. Е, добре, може и да е отсреща, в Happy.
Георги (24 г.): Аз пък искам на планина, огън, скара. Всичко на огън и въздух е супер.

    Николай (21 г.): Ядем си сандвичите, ближем сладоледа и си мечтаем за перфектната вечеря. Моята ще е в краката на Статуята на свободата. Е, добре, може и да е отсреща, в Happy. Георги (24 г.): Аз пък искам на планина, огън, скара. Всичко на огън и въздух е супер.

    снимка: Галя Йотова



  • Весела (19 г.): Преди малко излязох от един ужасно тежък изпит. Уморена съм, гладна съм. Това беше първото, което видях за ядене, а сега и вие ме бавите с вашите снимки. Ето, излезе и вятър. Този ден не ми е ден.

    Весела (19 г.): Преди малко излязох от един ужасно тежък изпит. Уморена съм, гладна съм. Това беше първото, което видях за ядене, а сега и вие ме бавите с вашите снимки. Ето, излезе и вятър. Този ден не ми е ден.

    снимка: Галя Йотова



  • Красимира  (50 г.)
Това е първата ми разходка до морето тази година и ям задължително риба. Питах рибарите на пазара в Балчик и те казаха, че по това време карагьозът е пресен. Подозрителна съм, защото в менюто на ресторанта пише какво ли не, а повечето риба е замразена, неизвестно от кога и къде. Обичам лятото. Тук, близо до брега, е малко хладно, но засега ми стига синьото на хоризонта и мирисът на море.

    Красимира (50 г.) Това е първата ми разходка до морето тази година и ям задължително риба. Питах рибарите на пазара в Балчик и те казаха, че по това време карагьозът е пресен. Подозрителна съм, защото в менюто на ресторанта пише какво ли не, а повечето риба е замразена, неизвестно от кога и къде. Обичам лятото. Тук, близо до брега, е малко хладно, но засега ми стига синьото на хоризонта и мирисът на море.

    снимка: Галя Йотова


 

 

 

Share Tweet Pin it Share

Реклама »