С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Лейди Гага написа предговора на кулинарна книга

Бакхус
28 Август 2016, 23:04
Share Tweet Pin it Share

Предговорът на една книга е не по-малко важен от самата книга – особено, ако е написан от Лейди Гага. Поп иконата подкрепи баща си в последното му начинание, готварска книга, и написа предговора й.
Книгата на Джо Джерманота се казва "Joanne Trattoria Cookbook: Classic Recipes and Scenes from an Italian American Restaurant". Освен рецепти, в нея има и много истории, свързани със семейството му и семейния ресторнт, който е открит в Ню Йорк през 2012 г. Ресторантът носи името на неговата сестра, починала преди 20-я си рожден ден.

"Семейството, храната и любовта са основата, върху която Джо Джерманота и съпругата му Синтия изградиха възпитанието на дъщерите си Натали и Стефани /позната като Лейди Гага/", пише в представянето на книгата. С още по-големи букви на корицата се уточява, че предговорът е на Лейди Гага.

Книгата излиза на пазара на 22 ноември.

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  книга, ресторант
Коментар
 • Profile preview
  conTXT
  20, 49, 31 Август 2016, 20:49

  Поп-имитаторката на Мадона вече се чуди, как да се популяризира. Нещо съвсем изчезна от честотите на музикалните ТВ.

  !
 • Profile preview
  Ернесто
  14, 02, 31 Август 2016, 14:02

  Нашето зайче има същите два предни зъба.

  !

Реклама »