С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

Седмица на авторската кухня, 17-23 октомври: Десерти

Бакхус
12 Октомври 2016, 16:27
Share Tweet Pin it Share
    Bar & Restaurant "Barillon 1909""Седмица на Авторската кухня" - 17-23 ОктомвриДесертЕсенен тиквен чийз кейк с лешници, годжи бери, нежен мус от смокини и желирана ремулата и пистачо.Вижте цялото меню ТУКЗа резервации: 02 905 13 13
2/7 снимки в галерията Bar & Restaurant "Barillon 1909"
"Седмица на Авторската кухня" - 17-23 Октомври

Десерт
Есенен тиквен чийз кейк с лешници, годжи бери, нежен мус от смокини и желирана ремулата и пистачо.

Вижте цялото меню ТУК

За резервации:
02 905 13 13

Реклама »

Реклама »