С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Джейми Оливър затваря 6 ресторанта

Бакхус
06 Януари 2017, 18:38
Share Tweet Pin it Share

Джейми Оливър ще затвори 6 от общо 42-та си италиански ресторанта Jamie’s Italian. Основните причини са "все по-усложняващия се пазар" и "напрежението и неизвестностните", появили се след вота за Брекзит. Затварянето ще стане до три месеца, съобщават от Jamie Oliver Restaurant Group.

Мярката ще засегне около 120 работещи, което е по-малко от 5% от целия персонал на веригата, и на всички тях ще бъде предложена алтернативна работа.

От изявленията на групата става ясно, че в резултат на падането на паунда италианските продукти са поскъпнали и е станало много трудно да се поддържа постоянното им добро качество.

През годината екипът ще се съсредоточи върху основните ресторанти Jamie’s Italian, ще се разшири брандът Barbecoa, както и ще работи върху новите ресторанти в Австралия.

В момента Оливър има 42 Jamie’s Italian ресторанта във Великобритания и 35 под неговото име в чужбина.

Share Tweet Pin it Share
Ключови думи:  Джейми Оливър
1 Коментар
  • Profile preview
    alicekapital
    13, 09, 09 Януари 2017, 13:09

    През януари няма много новини, ама това точно как е новина за България, не е ясно.

    ! Оценка
    -1

Реклама »