С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация
Галерия

В главната роля: Покривката (снимки)

Снимки: Blue Birds
19 Юли 2017, 14:36
Share Tweet Pin it Share
  Виктория Манганиело, художник, педагог и продуцент. Тя създава картини и инсталации чрез предене, обагряне и тъкане на свои платна със синтетични и естествени бои, памук, коприна и други смесени техники. Проучвайки теми като времето, пространството и историята чрез абстрактни изображения, нейните картини и инсталации се стремят физически да контролират и манипулират пространството. Платната й са създадени на ръчен стан и всеки милиметър от материала, използван за оформянето на тези картини и инсталации, преминава през пръстите й. Работата й често се фокусира върху мистериозните и вдъхновяващи резултати от сътрудничеството и връзките между хора и материали.Може да прочетете цялата статия тук.
1/20 снимки в галерията Виктория Манганиело, художник, педагог и продуцент. Тя създава картини и инсталации чрез предене, обагряне и тъкане на свои платна със синтетични и естествени бои, памук, коприна и други смесени техники. Проучвайки теми като времето, пространството и историята чрез абстрактни изображения, нейните картини и инсталации се стремят физически да контролират и манипулират пространството. Платната й са създадени на ръчен стан и всеки милиметър от материала, използван за оформянето на тези картини и инсталации, преминава през пръстите й. Работата й често се фокусира върху мистериозните и вдъхновяващи резултати от сътрудничеството и връзките между хора и материали.

Може да прочетете цялата статия тук.

Реклама »

Ключови думи:  вечеря, изкуство, текстил, храна
1 Коментар
 • Profile preview
  Opti Mystic
  23, 11, 19 Юли 2017, 23:11

  ПО-ДОБЪР КОНТРОЛ
  Разберете дали служителите ви спаззват зададения от вас етикет на обслужване.
  ПОДРОБЕН АНАЛИЗ
  Детайлно описана статистика, заедно с препоръки за справянето с всички проблеми.
  БЪДЕТЕ В КОНТАКТ

  !

Реклама »