С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Sideways се завръщат на театрална сцена

Бакхус
30 Януари 2020, 13:07
Share Tweet Pin it Share

Хитовият филм "Отбивки" (Sideways) от 2004 г., който се превърна в едно от най-известните винени пътешествия в киното, излиза на театрална сцена в Ню Йорк. Премиерата ще е на 20 февруари.

Филмът с участието на Пол Джамати, Томас Хейдън Чърч, Вирджиния Мадсен и Сандра О предизвика истинско цунами в американския винен пазар. Той раздели винолюбителите на мерлофоби и пинофили, и предизвика икономически ефект като разбърка утвърдени стереотипи на винената индустрия в Калифорния, сривайки продажбите на мерло за сметка на пино-ноар-а. Авторът на романа, върху който се базира филмът, Рекс Пикет, е направил сценичната адаптация на текста си.

Сюжетът на постановката Sideways the Experience отново е около Майлс и Джак

Интересна идея е публиката да присъства на дегустация на калифорнийски вина на сцената преди представлението. За сега не се споменават конкретните производители на вината, а само произходът им: шардоне от Russian River Valley, совиньон блан от Napa Valley, пино ноар от Sonoma County, и мерло от Napa Valley. За представлението е наета и Мери Джулиани, създател на известна кетъринг компания, позната и от редица телевизионни програми, която ще осигури храната към вината.

Постановката ще се играе до 12 април в Theatre at St. Clement's.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »