С използването на сайта вие приемате, че използваме „бисквитки" за подобряване на преживяването, персонализиране на съдържанието и рекламите, и анализиране на трафика. Вижте нашата политика за бисквитките и декларацията за поверителност. ОK
Регистрация

Новини

Дяволски добро вино?

Бакхус
31 Юли 2023, 12:50
Share Tweet Pin it Share

Odd Wine Cabernet Franc No Oak 2022 е името на второто съвместно вино между варненската изба Одесос и рок групата Odd Crew. След големия интерес към първото им винено начинание през 2021 младите винари и музикантите отново обединяват сили, представяйки втората си бутилка.

Odd Wine идва в лимитирана серия от 666 бутилки, като изборът на числото не е случаен, а всяка една бутилка е номерирана. Сортът е запазената марка на градската крафт винарна - каберне франът, а разликата е, че този път виното съчетава грозде от два различни лозови масива и отсъства контакт с дъбова бъчва.

Етикетът на Odd Wine 2022 е в унисон с визията на най-новия сингъл Wings of a burning wind, част от предстоящия нов албум на Odd Crew "Dark Matters Part II", който се очаква да излезе през есента.
Добрата новина за феновете е, че ще могат да опитат предпремиерно Odd Wine на 1 август в Маймунарника по време на специалния концерт на бандата по повод 25 години от началото на техния музикален път.

Предварителните продажби на новото вино ще започнат от 2 август, а доставките ще се извършват от септември 2023.

Share Tweet Pin it Share

Реклама »